Conditii de activare si dezactivare

Trimiteţi această pagină

Legătura către această pagină:

Prin apasarea butonului “Activati acum!”sunteti de acord ca BCR sa dezvaluie si/sau sa transfere in tara si/sau in strainatate membrilor Grupului BCR sau catre alte persoane care prelucreaza datele personale in numele BCR, datele Dumneavoastra cu caracter personal, inclusiv CNP-ul Dumneavoastra, precum si informatii ce fac obiectul secretului bancar, in vederea “Asistentul meu financiar”. In cazul in care ulterior nu mai doriti sa utilizati serviciul “Asistentul meu financiar” Dumneavoastra veti putea sa renuntati la acesta, prin apasarea butonului “Dezactiveaza” localizat in Click 24 Banking > Setari > Setari Asistentul meu financiar

Prin apasarea butonului “Dezactiveaza” Dumneavoastra renuntati la utilizarea serviciului “Asistentul meu financiar”. Astfel, datele Dumneavoastra cu caracter personal nu vor mai fi prelucrate in scopul furnizarii si administrarii acestui serviciu.

Dupa ce ati apasat butonul de activare acesta devine inactiv pentru urmatoarele 24 de ore cand functionalitatile si informatiile vor fi disponibile. Ulterior va fi activ butonul de dezactivare al functiei.
Similar la dezactivare, dupa ce ati apasat butonul de dezactivare acesta devine inactiv pentru urmatoarele 24 de ore cand functionalitatile si informatiile vor fi dezactivate si datele sterse.