Asistentul meu financiarAsistentul meu financiar

Asistentul meu financiar este serviciul gratuit din cadrul Click 24 Banking care iti ofera posibilitatea sa iti administrezi lunar in mod inteligent bugetul. Serviciul permite efectuarea unei analize detaliate a istoricului tranzactiilor tale intr-o maniera de prezentare moderna. Cu ajutorul serviciului, vei putea detine controlul asupra chetuielilor viitoare prin setarea de bugete lunare.

Vezi aici demo-ul serviciului.

Activarea si utilizarea serviciului sunt gratuite. Asistentul meu financiar poate fi activat exclusiv din Click 24 Banking, online, fara sa fie necesara deplasarea la o sucursala sau incheierea vreunui contract suplimentar. Serviciul poate fi dezactivat in orice moment fara niciun cost.

Asistentul meu financiar iti ofera consultanta financiara 24/7/365, la tine acasa si te ajuta sa iti administrezi situatia financiara, sa stii in orice moment cati bani mai ai disponibili in afara cheltuielilor viitoare de zi cu zi, cu ajutorul celui mai avansat modul automat de previzionare cheltuieli.

Cu ajutorul noului serviciu aflii:

  • Cat si pe ce ai cheltuit pana acum, in luna curenta (sau orice perioada din trecut)?
  • Cat si pe ce vei mai cheltui in continuare in luna curenta?
  • Cati bani mai poti cheltui luna aceasta fara sa ramai fara bani pentru celelalte cheltuieli de zi cu zi sau sa iti pierzi echilibrul financiar?
  • Care este situatia ta financiara per ansamblu? Cati bani ai si cati bani ai imprumutat?
  • Daca te incadrezi in limita de cheltuieli lunara pe care ti-ai propus-o.

 

Pagina de deschidere iti prezinta o imagine de ansamblu a cheltuielilor efectuate in ultimele 90 de zile cu ajutorul unei reprezentari grafice de tip pie. Perioada de 90 de zile este setata automat. Pentru schimbarea acesteia acceseaza “schimba intervalul de timp” sau “Optiuni filtru”.

Poti face o analiza detaliata a cheltuielilor prin impartirea si categorisirea acestora. 

Utilizand optiunea “Situatie financiara” poti consulta situatia conturilor curente detinute si a sumelor imprumutate. Mai multe detalii la punctul “Analiza”.

Setarea unui buget lunar presupune setarea unei limite atat pentru cheltuielile din luna curenta, cat si la nivel de categorie si subcategorie.

Stabilirea la inceputul lunii a unei sume in care iti propui sa te incadrezi iti permite realizarea unui echilibru financiar intre veniturile si cheltuielile tale.