imageSituatie financiara

Scopul Asistentului meu financiar Click 24 Banking este de a iti oferi o imagine exacta a sumelor pe care le detii, respectiv datorezi la un moment dat astfel incat sa ai in permananta o situatie cat mai clara a finantelor tale.

Urmareste demo-ul:

image

De exemplu, daca printre sumele datorate se numara si un card de credit, in coloana “Datorez” va aparea suma corespunzatoare soldului nou din ziua respectiva, ci nu suma minima de plata (suma de plata din luna curenta). In acest mod, vei obtine o reprezentare mai clara a sumelor pe care le datorezi. Similar se intampla si cu sumele detinute. Daca ai un descoperit de cont, in coloana veniturilor (coloana “Detin”), nu va aparea limita de overdraft care practic ar amplifica volumul acestora.

Situatia conturilor detinute se refera la conturile curente, conturile de economisire si fondurile de investitie administrate de Erste, iar cea a sumelor imprumutate se refera la conturile de credit contractate, sumele folosite din descoperitul de cont – overdraft si sumele utilizate din cardul de credit.

In functie de tipul lor, debitoare sau creditoare, conturile sunt grupate in doua coloane:

Ai posibilitatea de a vedea sumele detinute (in coloana “Detin”) si imprumutate (in coloana “Datorez”) in valoare nominala si sub forma grafica.

Pentru a vizualiza conturile curente detinute, selecteaza grila derulanta “Conturi curente”.

Submeniul “Istoric situatie financiara” iti ofera posibilitatea vizualizarii evolutiei tale financiare de la momentul activarii serviciului “Asistentul meu financiar” si pana la momentul vizualizarii.