Administrare reguli

Inapoi

“Asistentul meu financiar Click 24 Banking” grupeaza in mod automat cheltuielile tale dupa un set de reguli personale. In submeniul “Administreaza reguli” din meniul “Cheltuieli realizate” ai posibilitatea de a iti defini propriile reguli care sa se aplice automat pentru toate tranzactiile tale.

Urmareste demo-ul:

image

De exemplu, cumparaturile realizate la supermarket sunt incadrate automat in categoria Alimentatie si servire, subcategoria Alimente si bauturi (supermarket) deoarece, in general, ponderea cea mai mare din suma cheltuita la supermarket este pentru alimentatie. Prin aceasta optiune, ai posibilitatea sa imparti suma cheltuita in mai multe sume cu mai multe categorii si subcategorii diferite.

Daca cumperi de la supermarket in general produse de consum pentru locuinta, atunci ai posibilitatea sa alegi ca toate cumparaturile pe care le faci in viitor la unul dintre supermarketuri sa fie grupate automat de sistem in categoria Locuinta (Facturi, Utilitati, etc.), subcategoria Cheltuieli menajere (consumabile locuinta).

Inapoi