Securitate

Securitate pentru noi inseamna sa protejam 24 Banking BCR cat mai bine posibil impotriva accesului neautorizat si a utilizarii neutorizate a datelor si informatiilor dumneavoastra.

Scopul nostru este de a va furniza maximum de securitate. In acest scop noi am luat un numar mare de masuri care sevesc la asigurarea protectiei dumnevoastra si a noastre.

Pentru a realiza acest scop am implementat o serie de masuri care garanteaza siguranta informatiei dumneavoastra in timpul transferului, si protejaza informatia dumneavoastra in centrul nostru de protejare a datelor.

Pentru a asigura securitatea intregului sistem, este de asemeni important sa protejati datele dumneavoastra pe calculatorul utilizat pentru 24 Banking BCR, si sunt o serie de cerinte necesare pentru a realiza aceasta. Urmand sfaturile noastre veti putea folosi serviciul nostru in deplina siguranta.

Noi ne straduim sa aplicam cele mai inalte standarde de securitate si, in acest mod, sa facem  24 Banking BCR sigur pentru dumneavoastra.

Totusi daca un intrus are acces la calculatorul dumenavoastra sau cunoaste informatiile confidentiale de acces, cele mai bune masuri sunt nefolositoare.

Nu va temeti, nu sunteti complet neprotejat, dar puteti face foarte mult pentru a face serviciul mai sigur. In sectiunea Masuri de securitate dorim sa va facem cunoscute cateva masuri in acest sens. Aceasta lista nu pretinde sa fie completa si nu va face sistemul dumneavoastra 100% sigur dar va poate ajuta sa atingeti un nivel de securitate foarte bun.