Protecţia în timpul transferuluiProtecţia în timpul transferului

Pentru ca datele dumeavoastra sa ajunga la noi, ele sunt transferate via internet. Pentru a preintampina ca persoane neautorizate sa le citeasca sau sa realizeze tranzactii in locul dumeavoastra, noi am implementat un numar de mecanisme de securitate pentru a va proteja datele.

Pentru a proteja datele impotriva accesului neautorizat, acestea sunt criptate inainte ca ele sa fie gata pentru transfer. In acest scop noi utilizam Protocolul Secure Socket Layer cu un nivel maxim de criptare.

Afisarea unei imagini cu un lacat inchis in browserul dumneavoastra indica faptul ca se utilizeaza protocolul SSL.

Pentru ca noi sa putem garanta ca numai dumneavoastra puteti accesa conturile care va apartin si realiza tranzactii, trebuie sa va identificati in cadrul sistemului informatic al bancii. Aceasta autentificare este validata cu detaliile dumneavoastra de identificare.

Pentru ca noi consideram parola un subiect sensibil in mod special, am dori sa va oferim o protectie speciala. De aceea, in opinia noastra este necesar sa utilizam Digipass / One Time Password in plus fata de SSL.

Centrul nostru de procesare a datelor este protejat conform celor mai noi reguli si standarde de securitate. Protectia este de o importanta speciala in aceasta in aceasta zona, deoarece informatia dumneavoastra este colectata si procesata in centrul nostru de procesare de date. Mai jos am dori sa va prezentam mecanismele de securitate care asigura protectia datelor dumneavoastra in centrul nostru.

Firewall-urile sunt unul dintre cele mai comune concepte de securitate pe internet. Cu un firewall pachetele de date pot sa utilizeze numai cai (protocoale) predefinite. Un firewall previne astfel introducerea unor pachete de date periculoase, care ar putea sa afecteze sistemul dumneavoastra. In acord cu ultimele descperiri in materie de securitate noi nu folosim un firewall ci mai multe.

Bazat pe login-ul dumneavoastra. Serverul nostru determina care tranzactii va sunt permise sa le faceti. In acest fel noi ne asiguram ca numai dumneavoastra si banca sunt entitatile autorizate sa vada si sa revizuiasca datele dumneavoastra. Fiecare acces este inregistrat si verificat.

Accesul fizic la calculatoarele din centrul nostru de procesare de date este reglementat de reguli foarte stricte in conformitate cu cele mai noi standarde internationale.

Cand dezvoltam software-ul proiectat pentru serviciile dumneavoastra, o mare atentie este acordata asigurarii securitatii. Noi am evitat problemele de securitate cunoscute si ca o regula utilizam numai acele programe si limbaje care sunt cunoscute ca sigure.